Lovas oktatás

emvamondat_1 umvp_allo_1_0 jaune
12168788_847046468746926_867295772_o Videkfejlesztesi_miniszterium-cmyk1_0

  Figyelem! 

  Ősszel indítjuk lovasturisztikai szolgáltatásainkat Balkányban felnőttek, gyerekek, iskolák, óvodák részére, melyek a következők:

  • -lovasturisztikai szolgáltatás (lovaglás, lovasiskola, lovastúrák szervezése a helyi és környékbeli nevezetességek bemutatásával),
  • -családi napközi, táborok szervezése, és bonyolítása
  • -kézműves, és népművészeti kiállítások, népi hagyományok bemutatásával

  Szolgáltatásaink igénybe vehetők egyénenként, vagy akár csoportos foglalkozás keretében is.

  Érdeklődjön honlapunkon, a geonetplusz.hu oldalon, vagy a 30-303-2909 telefonszámon.

  A beruházás az Európai Unió támogatásával valósult meg.

  Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

  lovas_covber

  • Vélemények

  • Programok

   Efit terem

   2015-10-16
   A LEGÚJABB SZEMÉLYEDRE SZABOTT EDZÉSFORMA KORTÓL, NEMTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKINEK! Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését. A saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába. Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és […]
   lovas_covber

   Lovas oktatás

   2015-10-12
   Figyelem!  Ősszel indítjuk lovasturisztikai szolgáltatásainkat Balkányban felnőttek, gyerekek, iskolák, óvodák részére, melyek a következők:
  • Rólunk

   A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található. Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról. Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyőrű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára. A Vendégházzal szemben az életmódház fitness-, és rekreációs szolgáltatásai várják az ide látogatókat.