Efit terem

emvamondat_1 umvp_allo_1_0 jaune
12168788_847046468746926_867295772_o Videkfejlesztesi_miniszterium-cmyk1_0
  október 16, 2015
  Posted by admin

  A LEGÚJABB SZEMÉLYEDRE SZABOTT EDZÉSFORMA KORTÓL, NEMTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKINEK!
  Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését. A saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába. Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és professzionális irányításra van szükséged, akkor az E-Fit a tökéletes választás!

  VIBRÁCIÓS TRÉNERES BARNULÁS

  Mozogj és barnulj egyszerre!

  A legújabb edzésforma mellé a legújabb álló szolárium áll vendégeink rendelkezésére, mely használata során vibrációs tréner működtethető. A szolárium és a mozgás áldásos hatásai egy időben válnak élvezhetővé.

  AKIK A JÓL BEVÁLT ELLIPISZIS TRÉNERT SZERETIK!

  Akik a jól bevált ellipszis trénert szeretik! Vendégünk lehet mindenki, akik számára az EMS technológia nem javasolt, de hatékony mozgásra vágyik. Az ellipszis tréner használható az E-Fit elektromos izomstimulációval együtt vagy anélkül.

  EGÉSZSÉG ÉS REHABILITÁCIÓ

  Az E-Fit megoldást nyújt azok számára is, akik nem végezhetnek megerőltető testmozgást! Rövid időn belül megoldást nyújtunk hát- és gerinctáji fájdalmakra, izomgörcs problémákra. A módszer izületi probléma, sérülés, operáció után is hatékonyan alkalmazható!

  http://efitterem.hu/

  unnamed(1)unnamed

  • Vélemények

  • Programok

  • Rólunk

   A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található. Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról. Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyőrű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára. A Vendégházzal szemben az életmódház fitness-, és rekreációs szolgáltatásai várják az ide látogatókat.