Domb Vendégház

emvamondat_1 umvp_allo_1_0 jaune
12168788_847046468746926_867295772_o Videkfejlesztesi_miniszterium-cmyk1_0

   A Domb Vendégház Nagykállóban található.   Nagykálló a megyeszékhely, Nyíregyházától 14 km-re Dél-keletre fekszik, a 4911-es számú úton, illetve vasúton könnyen megközelíthető.

  A nagy múltú település története során hosszú ideig töltött be jelentős közigazgatási és kulturális központi szerepet Szabolcs megye székhelyeként. A település 1989. március 1-jén nyerte vissza városi rangját. Ma valamivel kevesebb, mint 10000 lakója van, és némiképp Nyíregyháza megyei jogú várost is mentesítve, vonzást gyakorol a környező településekre. Jelenleg a település, mint a Dél-Nyírségi Többcélú Önkormányzati Kistérség központjaként funkcionál.
  terkep_cover

  Nagykálló elhelyezkedése ideális a nyaralni vágyók és az átutazók számára is. Nagykálló az M3-as autópálya Nyíregyháza-Kelet és Nagykállói lehajtójánál (234 km-kő) Nyíregyházától 10 km található. Könnyű hozzánk eljutni és megpihenni, de kitűnő perspektívát kínálunk az átutazni, kirándulni vágyóknak is.

  Vendégházunk Nagykálló egyik legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Domb vendégház neve is jelzi, hogy dombtetőre épült, így kínálva a természet adta csodás panorámát. A hely remek kiindulási pontként szolgál Nagykálló Harangod, Nyíregyháza, Sóstófürdő és a megye nevezetességeihez. A természetet kedvelők kedvükre válogathatnak a Tisza, a víztározók és horgásztavak között.

  Ez a vidéki, 3 napraforgós 6 fős szálláshely mintegy 172 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt az ide látogatók számára.

  Helyiséglistánk: Vendégszoba 1: 17,46 m2; Vendégszoba 2: 17,46 m2; Konyha étkező:      21,88 m2; Előtér: 8,03 m2; Fürdőszoba: 3,77 m2; Fürdőszoba: 3,77 m2; Zuhanyzó:      1,35 m2; Zuhanyzó: 1,35 m2; Összesen:   75,08 m2; Kazánháza:       8,12 m2; Fedett terasz:        41,82 m2; Fedett terasz: 47,63 m2; Összesen: 172,64 m2.

  Minden szoba saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Az étkezések a modern, felszerelt konyhánkban kényelmesen megoldhatóak és bármilyen étkezést rendeléssel biztosítani tudunk. A zárt, zöld kerti környezetben a kültéri főzéseket és sütögetéseket ajánljuk, melyhez saját mobil kemencénk használatát vendégeink számára térítésmentesen biztosítjuk. A környezetbarát, és megújuló energia alkalmazással készült Vendégház ideális nagy családosok részére, továbbá az azonos ingatlanon történő rendezvényszervezésre, vagy hangulatos lakodalom megtartására. A vendégház saját, zárt parkolóhelyet biztosít Vendégeinek.  A Vendégház aktív szórakozásra vágyó vendégei részére kerékpár használatot biztosítunk, ill. a közeli Harangodi-tónál horgászatra és Balkányban lovaglásra van lehetőség.

  Helyszínen térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
  – Kerékpár bérlés

  – Kiránduláshoz személyszállítást biztosítunk 7 és 9 fős saját kisbuszainkkal!

  (ár: igények szerint, előre egyeztetve)

   

  Várjuk vendégeinket szeretettel!

   

   

   

   

   

   

   

  • Rólunk

   A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található. Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról. Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyőrű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára. A Vendégházzal szemben az életmódház fitness-, és rekreációs szolgáltatásai várják az ide látogatókat.