Bocskai Vendégház

emvamondat_1 umvp_allo_1_0 jaune
12168788_847046468746926_867295772_o Videkfejlesztesi_miniszterium-cmyk1_0

  A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található.

  Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról.

  Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyőrű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével  kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára. A Vendégházzal szemben az életmódház fitness-, és rekreációs szolgáltatásai várják az ide látogatókat.

  Minden szoba saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Az étkezések a modern, felszerelt konyhánkban kényelmesen megoldhatóak és bármilyen étkezést rendeléssel biztosítani tudunk. A zárt, zöld kerti környezetben a kültéri főzéseket és sütögetéseket ajánljuk, melyhez saját mobil kemencénk használatát vendégeink számára térítésmentesen biztosítjuk. A környezetbarát, és megújuló energia alkalmazással készült  Vendégház ideális nagy családosok részére, továbbá az azonos ingatlanon történő rendezvényszervezésre, vagy hangulatos lakodalom megtartására. A vendégház saját, zárt parkolóhelyet biztosít Vendégeinek.  A Vendégház aktív szórakozásra vágyó vendégei részére kerékpár használatot biztosítunk, ill. a közeli Harangodi-tónál horgászatra és Balkányban lovaglásra van lehetőség.

  Helyszínen térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
  – Kerékpár bérlés

  – Kiránduláshoz személyszállítást biztosítunk 7 és 9 fős saját kisbuszainkkal!

  (ár: igények szerint, előre egyeztetve)

   

  Várjuk vendégeinket szeretettel!

  • Vélemények

  • Programok

   Efit terem

   2015-10-16
   A LEGÚJABB SZEMÉLYEDRE SZABOTT EDZÉSFORMA KORTÓL, NEMTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKINEK! Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését. A saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába. Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és […]
   lovas_covber

   Lovas oktatás

   2015-10-12
   Figyelem!  Ősszel indítjuk lovasturisztikai szolgáltatásainkat Balkányban felnőttek, gyerekek, iskolák, óvodák részére, melyek a következők:
  • Rólunk

   A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található. Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról. Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyőrű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára. A Vendégházzal szemben az életmódház fitness-, és rekreációs szolgáltatásai várják az ide látogatókat.